www.gastroteam-pl.maxtrader.pl MaxTrader - Products. Companies. Trade leads.

[Polska]Bankiet Bufet szwedzki

Bufet zimny
Kruche babeczki z ragout drobiowo-pieczarkowym
Aromatyczne duo salsy z suszonych pomidorów i musu z zielonego groszku
Wybór musów serowych podany na galaretkach cytrynowych ze ?wie?ymi zio?ami
?oso? w?dzony z musem mascarpone podany na tostach
Capreze podane z sosem pesto i marynowanym bak?a?anem
Kawa?ki dr??onego ogórka nadziewane sa?atk? z krabem i dipem czosnkowym
Plastry grillowanej kaczki z ?urawinowym musem podane na ciabatkach pszennych
Pomara?cze faszerowane koktajlem z krewetkami
?ódki z cykorii faszerowane sa?atk? wiejsk? z grillowanym boczkiem
Duet mi?s pieczonych na ruszcie zdobionych suszonymi pomidorami i melodi? ?wie?ych warzyw
Sa?atki
Grillowana pier? drobiowa z melonem, ?urawin? i czerwon? sa?at?
Krab z makaronem ry?owym, ?wie?ym ogórkiem i sa?at? z koperkowym vinnegrette
Sa?ata z pieczonym tu?czykiem oliwkami i marynowanym karczochem
Plastry grillowanej ciel?ciny z pomidorkami koktajlowymi i tymiankowym dipem
Miks sa?at z owocami morza i musem z avocado
?wie?e warzywa marynowane w zio?ach z grzankami czosnkowymi i Gorgonzol?
Bufet gor?cy
Eskalopki drobiowe w sosie musztardowym z gorczyc?
Szynka pieczona marynowana w ja?owcu
?oso? pieczony skropiony sosem z lemonki i koperku
Roladki wieprzowe podane na ragout grzybowym
Filet z indyka nadziewany szpinakiem z pra?onymi migda?ami
Medaliony z pol?dwicy wieprzowej przek?adane serem camembert z rodzynkami
Sznycel ze schabu podany na warzywnym rattatouie
Filet z ryby ma?lanej podany na zapiekanych szparagach
Kotleciki wieprzowe nadziewane w?dzonym bekonem i musem z zielonych warzyw


Dodatkowe informacje:

Model/Numer produktu:1
Miejsce produkcji:Gastro Team
Marka:Gastro Team
Cena:30-90 PLN
Komentarz do ceny:podlega negocjacji
Minimalne zamówienie:-
Jakość / Bezpieczeństwo, Certyfikat:HACCP

Kategoria: Hotel, Gastronomia, Catering -> Catering



Gastro Team Catering

Ulica:Parowcowa 18/22a
Miasto:Warszawa
Kod pocztowy:02-445
Region:mazowieckie
Kraj:Polska
Telefon: +48 022 8633263
Faks: +48 022 8735580

Internet

Prezentacja:www.gastroteam-pl.maxtrader.pl

Osoba kontaktowa

ImiÄ™ i Nazwisko: Robert Jagnie?a
Telefon stacjonarny: +48 022 8633263
Telefon komórkowy: +48 501155050